Kinderbehang

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Lage Verzendkosten

Veilig Betalen

Kwaliteit Producten

Snelle Levering

Kinderkamer ideeën

Kinderkamer ideeën


Het inrichten van de babykamer of kinderkamer

Wanneer je begint met een babykamer, kan je alvast rekening houden met de toekomst. Wil je de babykamer gaan veranderen wanneer het een kinderkamer moet gaan worden? Of wil je de babykamer zodanig inrichten dat deze door kan gaan als kinderkamer? Dit zijn allemaal factoren waar men rekening mee kan houden bij het inrichten van de kamer.


Houd de babykamer in een bepaalde stijl

Bedenk voordat je de kinder kamer in gaat richten, in wat voor stijl je de kamer wilt hebben. Wanneer het nog een babykamer is, kan je de babykamer het beste zo rustig mogelijk inrichten. Gebruik niet te felle kleuren, en hang niet te veel decoratie aan de muren. Zo blijft de kamer rustig en overzichtelijk. Wanneer het een kinderkamer betreft, dan kan je al wat meer kleuren gebruiken. Je zou eventueel ook een bepaald thema kunnen kiezen. Deze vindt je links in het menu op onze website kinderbehang 24.nl.


Het gebruik van de juiste kleuren

Wanneer u begint met een babykamer, houd dan rekening met de kleuren die u gebruikt. Neemt u namelijk roze of babyblauw, dan is het een echte babykamer. Neemt u wat neutralere kleuren als blauw of rood, dan kan dit ook vaak door als kinderkamer. U kunt ook kiezen voor behang met een bepaald thema. Voor bijvoorbeeld jongens zou u piratenbehang kunnen nemen, voor meisjes prinsessenbehang. Als contrast kunt u dan 1 muur effen behangen, en 1 muur in een bepaald thema. Zo creëert u een leuke kleurige kinderkamer.

 

Richt de kamer Praktisch in

Voordat je de kamer gaat inrichten kun je een klein plattegrondje maken. Houd hierbij rekening met bijvoorbeeld de ruimte tussen het bedje en de kasten. Je moet overal makkelijk tussendoor en bij kunnen.

 

Kinderkamer accessoires

Bij de keuze van de juiste kinderkamer accesoires en decoratie kan je de kamer het beste vanuit je kind bekijken. Waar houdt je kind van? Houd je kind bijvoorbeeld van auto’s? Dan kan je bijvoorbeeld wat schilderijtjes met auto’s ophangen. Of je kiest voor auto’s kinderbehang. Zo creëer je in de kamer een bepaalde sfeer waar uw kind dol op is! Let op met kleine accessoires. Deze zien er vaak erg leuk uit, maar uw kind kan deze gemakkelijk inslikken.


Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteerd u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.